Sorteig de Bandera i Cuiros per a Sant Antoni 2015

El sorteig s´ha celebrat este cap de setmana en la Plaça Pont del Riu

Adolfo Tomás i Javier Mira són, des d’este dissabte, el Bandera i Cuiros de les festes de Canals, un honor que tots desitgen ostentar en este poble de La Costera on, cada 16 de gener, es crema la foguera més gran del món.

Enguany el sorteig del Bandera i Cuiros, que es fa des de 1998, ha canviat en el procediment en haver moltíssims candidats, així que la Festera de Gràcia Infantil ha sigut l’encarregada de treure de la borsa la boleta amb el nom del Cuiros i la Festera de Gràcia Major ha sigut la mà innocent que ha tret de la borsa la boleta amb el nom del Bandera.

Visiblement emocionats, estos dos canalins s’han convertit en els afortunats que representaran les festes i el seu primer vítol ha estat dedicat a tots els assistents a un acte que, encara que no és oficial, és un dels més multitudinaris.

Però, abans de conèixer els noms del Bandera i Cuiros, l’acte ha presentat als festers que, enguany, tenen a Susana Miñarro i Carmen Maria Belda com a protagonistes. La primera, com a festera de Gràcia Infantil i la segona com a Festera de Gràcia. Pel que fa als xiquets, Joel Orón i Josep Sancho pujaven a l’escenari sense saber fins a minuts després quin dels dos seria el Cuiros i quin el Bandera Infantil. En esta ocasió, la metodologia del sorteig ha sigut fàcil: un ha tret la boleta amb el nom i l’altre la del càrrec, quedant com a Bandera Joel i com a Cuiros Josep.

Com sempre, Marcial Martínez ha fet de mestre de cerimònies i ell ha sigut un dels que aposta perquè este acte tan emocionat s’integre l’any vinent dins del programa oficial de les festes de Sant Antoni Abad, patró del poble de Canals.

En acabar el nomenament dels festers, les felicitacions, la mistela i els cacaus varen passar de mà en mà entre els assistents, que ja esperen impacients a l’entrada de la primera soca.

 

Encuestas

Que dia o acto te gusta más
 

Redes Sociales

facebook twitter youtube picasa
    

Programa

cartell800

Folleto els Parells

Sin_ttulo-1

Bases Cavalcada Carroses

cavalcada

Ofrena a Sant Antoni

logoofrena800

Jornades Santantonianes 2015

¿Quién está en línea?

Tenemos 49 invitados conectado(s)

Visitantes

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter